U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Sint Pauwels

Kinderopvang Sint Pauwels

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Sint Pauwels. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar kinderopvang Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

't Knuffeltje Kieldrecht

Potterstraat 38, 9170 Sint Pauwels (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0494161073, Fax: -, BTW-nr: -
'T knuffeltje is een zelfstandig kinderdagverblijf met een maximum
capaciteit voor 15 kindjes en nog een 2e kinderdagverblijf met een capaciteit voor 18 kindjes. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij!

Al onze medewerkers hebben een hart voor kinderen. Samen zorgen we ervoor dat elk kind in een veilige en gezonde opvangsituatie vertoeft en de nodige bewegingsvrijheid krijgt.

In het dagverloop zijn er zowel stimulerende activiteiten als ook vrije keuze van het kind. De omgeving is aangepast aan het ontwikkelingsniveau van ieder kind. Onder geen enkele omstandigheid wordt een kind alleen gelaten. Elk kind krijgt kansen om zich tot een zelfstandig persoon te ontwikkelen en wordt met alle respect benaderd.

Het juist informeren aan ouders over de werking van het kinderdagverblijf vinden wij zeer belangrijk. Ouders hebben steeds toegang tot het kinderdagverblijf. Omdat goede kinderopvang vertrekt vanuit een respectvolle samenwerking tussen ouders en de medewerkers is het zinvol dat bij het brengen en afhalen van het kind de nodige tijd voorzien wordt om gegevens uit te wisselen over het verloop van de dag.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › 't Knuffeltje Kieldrecht

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy