U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Sint Pauwels » 't Knuffeltje Kieldrecht

't Knuffeltje Kieldrecht

Potterstraat 38
9170 Sint Pauwels (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0494161073
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › 't Knuffeltje Kieldrecht 'T knuffeltje is een zelfstandig kinderdagverblijf met een maximum capaciteit voor 15 kindjes en nog een 2e kinderdagverblijf met een capaciteit voor 18 kindjes. Er zijn nog enkele plaatsjes vrij!

Al onze medewerkers hebben een hart voor kinderen. Samen zorgen we ervoor dat elk kind in een veilige en gezonde opvangsituatie vertoeft en de nodige bewegingsvrijheid krijgt.

In het dagverloop zijn er zowel stimulerende activiteiten als ook vrije keuze van het kind. De omgeving is aangepast aan het ontwikkelingsniveau van ieder kind. Onder geen enkele omstandigheid wordt een kind alleen gelaten. Elk kind krijgt kansen om zich tot een zelfstandig persoon te ontwikkelen en wordt met alle respect benaderd.

Het juist informeren aan ouders over de werking van het kinderdagverblijf vinden wij zeer belangrijk. Ouders hebben steeds toegang tot het kinderdagverblijf. Omdat goede kinderopvang vertrekt vanuit een respectvolle samenwerking tussen ouders en de medewerkers is het zinvol dat bij het brengen en afhalen van het kind de nodige tijd voorzien wordt om gegevens uit te wisselen over het verloop van de dag.
Diensten onbekend
Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy